AKTUELNE PONUDE
* * * ZBOG AKTUELNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE MOLIMO VAS DA ZA KOMUNIKACIJU KORISTITE NAŠ E-MAIL ILI DEŽURNI TELEFON 063/341-490 RADNIM DANIMA OD 10:00 DO 14:00  * * * 
   |   

GRČKA - ostrva

Grčka ostrva su omiljena destinacija za letovanje velikog broja turista. Ono što turiste najviše privlači su fenomenalne plaže, toplo more, ljubazni domaćini, bogata istorija i nezaboravan provod.

Grčka može da se pohvali velikim brojem ostrva koja se nalaze u Sredozemnom, Jonskom i Egejskom moru. Po nekim podacima Grčka u svom teritorijalnom sastavu ima oko 1400 ostrva. Od ukupnog broja ostrva samo dvestotinak je naseljeno, dok su ostala nenaseljena.

Do Grčkih ostrva putnici mogu stići autobuskim, avionskim i sopstvenim prevozom. Osim u slučaju avio prevoza i odabira ostrva do kojih se može stići prelaskom mosta, putnici koji se odluče da koriste autobuski ili sopstveni prevoz verovatno će imati potrebu da za prevoz od kopna do ostrva koriste uslugu trajekta. S obzirom na veliki broj Grčkih ostrva trajektne linije u Grčkoj odlično funkcionišu.

Među našim turistima najpopularnija Grčka ostrva su: Tasos, Evia, Skiatos, Amuljani, Krf, Lefkada, Kefalonija, Zakintos, Krit, Rodos, Santorini, Kos, Ios, Skopelos, Mikonos, Samos, Naksos, Paros, Karpatos…

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

GRAND TOURS: Evia Edipsos

KOMPAS: Pefki-EviaEdipsos-Evia

AQUA TRAVEL: Zakintos

AMOS TRAVEL: Lefkada Vasiliki

LUI TRAVEL: Lefkada Vasiliki

ATLANTIC: EvijaTasosLefkada

DISCOVERY HOLIDAYS: Tasos Limenas - Vila KristaSkala Marion - Vila Apollonia

MOZAIK 021: Evija - Neos PirgosSkijatos

VIVA TRAVEL: TasosKrfKefalonija

MEDITERANEO: KarpatosKritRodosKosSantoriniKrf

LOVE2TRAVEL: Krf - apartmani

NITRAVEL: Lefkada - Agios NikitasLefkada - Nidri

ROBINSON: Krf (bus i avio)Kefalonija (bus i avio)Zakintos (bus)Tasos (bus)

ALTA MAREA (leto 2020.): Evija - EdipsosLefkada - Nikiana

ALEXANDRIA: Evija - EdipsosEgina

 

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 242 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA