AKTUELNE PONUDE
*** U PRODAJI LETO 2023.  ***  USKRS I 1. MAJ  *** IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE  
   |   

GRČKA - ostrva

Grčka ostrva su omiljena destinacija za letovanje velikog broja turista. Ono što turiste najviše privlači su fenomenalne plaže, toplo more, ljubazni domaćini, bogata istorija i nezaboravan provod.

Grčka može da se pohvali velikim brojem ostrva koja se nalaze u Sredozemnom, Jonskom i Egejskom moru. Po nekim podacima Grčka u svom teritorijalnom sastavu ima oko 1400 ostrva. Od ukupnog broja ostrva samo dvestotinak je naseljeno, dok su ostala nenaseljena.

Do Grčkih ostrva putnici mogu stići autobuskim, avionskim i sopstvenim prevozom. Osim u slučaju avio prevoza i odabira ostrva do kojih se može stići prelaskom mosta, putnici koji se odluče da koriste autobuski ili sopstveni prevoz verovatno će imati potrebu da za prevoz od kopna do ostrva koriste uslugu trajekta. S obzirom na veliki broj Grčkih ostrva trajektne linije u Grčkoj odlično funkcionišu.

Među našim turistima najpopularnija Grčka ostrva su: Tasos, Evia, Skiatos, Amuljani, Krf, Lefkada, Kefalonija, Zakintos, Krit, Rodos, Santorini, Kos, Ios, Skopelos, Mikonos, Samos, Naksos, Paros, Karpatos…

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

STUP TRAVEL: Kefalonija, Evia

BIG BLUE: Krf, Kefalonija, Krit, Rodos, Skiatos

PLANA TOURS: Skiatos

GRAND TOURS: Evia Edipsos

AMOS TRAVEL: Lefkada Vasiliki

ATLANTIC: EvijaTasosLefkada

VIVA TRAVEL: TasosKrf

MEDITERANEO: KritRodosSantoriniKrf

NITRAVEL: Lefkada - Agios NikitasLefkada - Nidri

ROBINSON: Krf (bus i avio)Kefalonija (bus i avio)Zakintos (bus)Tasos (bus)

 

 

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 148 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA