AKTUELNE PONUDE
* * * ZBOG AKTUELNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE MOLIMO VAS DA ZA KOMUNIKACIJU KORISTITE NAŠ E-MAIL ILI DEŽURNI TELEFON 063/341-490 RADNIM DANIMA OD 10:00 DO 14:00  * * * 
   |   

HALKIDIKI – KASANDRA

Kasandra predstavlja prvi ,,prst’’ Halkidikija, njegovo najzapadnije poluostrvo i nalazi se u severnom delu Egejskog mora.

Najgušće je naseljena od sva tri ,,prsta’’. Osim prelepih, širokih plaža i zanimljivog kulturno-istrorijskog sadržaja, obiluje prostranim borovim šumama i tradicionalnim selima, gde su putnici uvek dobrodošli. Njena naselja sačuvala su svoju ekološku notu, tako da se mediteranska zona Kasandre smatra jednom od najboljih za odmor u celoj Grčkoj. Kasandra  je zapravo ostrvo odvojeno od kopna Potidea kanalom, koji pruža spektakularni panoramski pogled, naročito u sumrak. Dok budete pešačili okupanim, sunčanim obalama Kasandre, sigurno je da će vas očarati svojom netaknutom, divljom prirodom severnog dela, morem i zelenilom na istoku i zabavnim objektima na zapadu. Zlatne peščane plaže fino su ušuškane među borovim šumama i okružene kristalno čistom vodom. 

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

MEGALOS: HaniotiPefkohori

ATIĆ TOURS: PolihronoHaniotiPefkohoriAfitos

AMOS TRAVEL: PolihronoHanioti

EURO-LINE PEKEZ: Nea Kalikratia, Nea Flogita, Polihrono, Hanioti, Pefkohori

LUI TRAVEL: Polihrono, Hanioti, Pefkohori

KOMPAS: HaniotiPefkohori

GRAND HOLIDAY: Nea SkioniSkala FurkaSiviriAfitosKaliteaPefkohori

ALTA MAREA: Pefkohori

TURIST TRADE: Pefkohori

BIG BLUE: Kasandra-hoteli

BRAVO: Siviri

SKI & SUN: Kalitea

ARGUS: Polihrono, Hanioti, Pefkohori

VIVA TRAVEL: PolihronoHaniotiPefkohori

AQUA TRAVEL: PolihronoHaniotiPefkohori

MARKET TOURS: SiviriSkala Furka

MOZAIK 021: Nea FlogitaDionisosNea Mudanja

ELNOS TOURS (12 noćenja): KaliteaSiviriPolihronoHaniotiPefkohori

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 256 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA