AKTUELNE PONUDE
* * * U PRODAJI SU ZIMSKI ARANŽMANI KAO I ARANŽMANI ZA LETO 2020. ISKORISTITE POPUSTE ZA RANE REZERVACIJE KAO I VELIKI IZBOR SLOBODNIH SMEŠTAJNIH KAPACITETA! * * *  ZIMSKA AKCIJA DUNAV OSIGURANJA, POPUST 20% NA PAKET PUTNOG OSIGURANJA I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA * * * 
   |   

HALKIDIKI – KASANDRA

Kasandra predstavlja prvi ,,prst’’ Halkidikija, njegovo najzapadnije poluostrvo i nalazi se u severnom delu Egejskog mora.

Najgušće je naseljena od sva tri ,,prsta’’. Osim prelepih, širokih plaža i zanimljivog kulturno-istrorijskog sadržaja, obiluje prostranim borovim šumama i tradicionalnim selima, gde su putnici uvek dobrodošli. Njena naselja sačuvala su svoju ekološku notu, tako da se mediteranska zona Kasandre smatra jednom od najboljih za odmor u celoj Grčkoj. Kasandra  je zapravo ostrvo odvojeno od kopna Potidea kanalom, koji pruža spektakularni panoramski pogled, naročito u sumrak. Dok budete pešačili okupanim, sunčanim obalama Kasandre, sigurno je da će vas očarati svojom netaknutom, divljom prirodom severnog dela, morem i zelenilom na istoku i zabavnim objektima na zapadu. Zlatne peščane plaže fino su ušuškane među borovim šumama i okružene kristalno čistom vodom. 

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

KOMPAS: HaniotiPefkohori

GRAND HOLIDAY (leto 2020): Nea SkioniSkala FurkaSiviriNea FlogitaAfitosPefkohori

ALTA MAREA (leto 2020): Pefkohori

MEGALOS (leto 2020): HaniotiPefkohori

BIG BLUE (leto 2020): Kasandra-hoteli

BRAVO (leto 2020): Siviri

ARGUS: Polihrono, Hanioti, Pefkohori

VIVA TRAVEL: PolihronoHaniotiPefkohori

AQUA TRAVEL (leto 2020): PolihronoHaniotiPefkohori

MARKET TOURS (leto 2020): SiviriSkala Furka

MOZAIK 021: Nea FlogitaDionisosNea Mudanja

SKY TRAVEL SUNSHINE: Nea Flogita - AgapiNea Flogita - AnastasiasNea MudanjaNea SkioniPolihronoPefkohori 

ELNOS TOURS (12 noćenja): KaliteaSiviriPolihronoHaniotiPefkohori

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 15 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA