You are here:

LETOVANJE

GRČKA

Grčka uživa reputaciju turističke Meke u svakom smislu. Blaga sredozemna klima, toplo more, predivna obala, razvijena infrastruktura i brojne znamenitosti privlače veliki broj turista iz celog sveta. Grčka se nalazi u istočnom Mediteranu, na raskrsnici 3 kontinenta: Azije, Afrike i Evrope.

Opširnije...

   

TURSKA

TURSKA, zvanično Turska Republika je država u jugozapadnoj Aziji. Ovo je transkontinentalna zemlja i veći deo njene teritorije leži u Aziji, a samo jedan manji deo u jugoistočnoj Evropi (jugoistočni deo Balkanskog poluostrva).

Opširnije...

   

EGIPAT

EGIPAT - Prostire se duž reke Nil, od Sredozemnog mora do Sudana, obuhvatajući istočni deo pustinje Sahare. Pedstavlja jednu od najstarijih civilizacija sveta (stare 5000 godina) za čije su stvaranje najzaslužniji faraoni.

Opširnije...

   

TUNIS

Tunis je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi, ali i u Srbiji - godišnje ga poseti preko 7 miliona turista, od toga 25.000 ljudi iz Srbije.

Opširnije...

   

KIPAR

Republika KIPAR je ostrvska zemlja u Sredozemnom moru, 113 km od Turske i 120 km od Siriske obale. Treće je po veličini ostrvo u Sredozemlju, a jedna od najpopularnijih turističkih destinacija koju poseti 2,4 miliona turista u toku godine

Opširnije...

   

ŠPANIJA

Kraljevina Španija (španski: Reino de España) je smeštena na jugozapadu Europe i graniči se na severu sa Francuskom i Andorom, s Portugalom na zapadu, s britanskom kolonijom Gibraltar na jugu.

Opširnije...

   

ITALIJA

Italija je država na jugu Evrope i obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu. U svom sklopu ima dve nezavisne države San Marino i Vatikan.

Opširnije...

   

BUGARSKA

Bugarska, zemlja bogata istorijom i prirodnim lepotama, živopisnim obalama Crnog mora sa poznatim letovalištima Nesebar, Sunčev Breg, Elenite, Zlatni Pjasci...

Opširnije...

   

CRNA GORA

Crnogorsko primorje predstavlja malu, ali veoma značajnu regiju Crne Gore, koja svojim geografskim položajem na Balkanu pruža izuzetno dobre uslove za odmor i letovanje.

Opširnije...

   

OHRID

Ohrid - "makedonski Sveti Stefan", biser Makedonije i celog Balkana, grad istorije i brojnih manastira – jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti, zbog cega predstavlja zanimljivo letovaliste za mnogobrojne posetioce iz zemlje i sveta.

Opširnije...

   

HRVATSKA

Hrvatsko primorje predstavlja predeo izuzetnih prirodnih karakteristika. Čarobno more, preko hiljadu ostrva i predivno zaleđe, obogaćeno je veoma bogatom kulturno-istorijskom zaostavštinom. Ovakva kombinacija čini primorje odličnim izborom za aktivan letnji odmor.

Opširnije...

   

SLOVENIJA

Mešavina primorske i Alpske klime daje Sloveniji poseban osećaj koji vas obuzme kada dođete u ovu malu zemlju na rubu Alpa. Skijališta u Sloveniji su podeljena na dve celine, na Kamniško Savinjski Alpi(najviši vrh Grintovec 2558 m / nv) i Juliskim Alpima(Triglav 2864 m/nv).

Opširnije...

   

******************************************
Continental Travel
Karađorđeva 13, lokal 4
26000 Pančevo
tel/fax: 013 334 500
mob: 063 341 490
email: [email protected]

PRIJATELJI