AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

Grčka - ostale destinacije

Pilion je prelepo poluostrvo koje se nalazi u srcu Grčke, između Atine i Soluna. To je oblast neverovatne lepote, u kojoj se smenjuju visoke planine sa bogatom vegetacijom i kristalno čistim morem na dugim peščanim plažama. Plaže Piliona su drago kamenje, kombinujući svežinu borove šume i dubokog plavo zelenog Egejskog mora. Odiše grčkom tradicijom i gostoljubivošću. Prema antičkoj legendi upravo su na Pilionu Džejson i Argonauti pronašli zlatno runo. Turisti iz celog sveta obilaze prelepa planinska sela sa tradicionalnim restoranima i tavernama i uživaju na bezbrojnim peščanim plažama kupajući se u kristalno bistrom moru. Poznata turistička mesta su Kala Nera, Milina, Platanias, Horto, Koropi, Milopotamus, Agios Ioanis, Afisos...

Poluostrvo Peloponez se nalazi na južnom delu Grčke. Peloponez je poluostrvo Grčke, koje je od kopna odvojeno korintskim kanalom, a sa ostalim delovima Grčke povezan je samo sa mostovima preko ovog kanala. Plaže Peloponeza su najposećenija mesta, njihov izbor je veliki, a svaka je na svoj način privlačna. Prelepe plaže zapljuskuje kristalno čisto more. Peloponez je poznat u Grčkoj po neobičnim i lepim zalivima i uvalama, plažama sa dubokim vodama pogodnim za ronioce i sportove na vodi.

Ofrynio Beach se nalazi u blizini Asprovalte (na udaljenosti svega 26km), oko 100km istočno od Soluna. Ofrynio Beach je malo mesto, sa nešto više od 1000 stanovnika koji se uglavnom bave turizmom, poljoprivredom i ribolovom. Ovo mesto je poznato po uzgajanju badema, maslina, grožđa, ali i po rakiji "tsipouro".Letovanje na Ofrinio Beach-u ponudiće vam kristalno plavo more i široku dugu plažu prekrivenu belim peskom i šljunkom.

Glifada je jedno od najelegantnijih letovališta Grčke i elitno je predgrađe Atine koje izlazi na more, pa je nazivaju još i Atinska rivijera. Nekada je Glifada bila ribarsko naselje, a danas je čuveno letovalište sa brojnim luksuznim vilama, hotelima i ekskluzivnim prodavnicama. Glifada se, pored luksuza, može pohvaliti i dugim peščanim plažama, kao i lepim morem, pa zato postaje omiljeno mesto za odmor poznatim i slavnim ličnostima. Sa centrom Atine povezana je autobuskim prevozom i najmodernijim brzim tramvajima. Centar Atine udaljen je oko 15 kilometara.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

ATLANTIC: Pilion

ROBINSON: Pilion

PLANA TOURS: Kamena Vourla

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 35 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA