AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

HALKIDIKI – SITONIJA

Sitonija je drugo poluostrvo Halkidikija, ili kako ga neki zovu “drugi prst”.

Istočna strana gleda prema Svetoj gori, a zapadna prema Kasandri. Poluostrvo obiluje prelepim peščanim plažama, malim uvalama nepristupačnim sa kopna, borovim šumama i plantažama maslina. Glavno mesto je kosmopolitsko letovalište Neos Marmaras sa svojim turističkim centrom Porto Carras. Sitonija je pravo mesto za uzbudljiv, ali miran i porodični odmor. Dobila je naziv po Sitonu, sinu boga Posejdona. Njenu istočnu obalu zapljuskuju vode Toroneos zaliva, dok zapadna obala izlazi na Singlitski zaliv, u čijim neverovatnim prostranstvima možete uživati iz velikog broja restorana na otvorenom. Najveći gradovi Sitonije su: Nikiti, Neos Marmaras, Toroni, Sikija, Sarti itd. Neka od manjih mesta, sela i odmarališta su Porto Koufo, Kalamitsi i Ormos Panagias.

 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

ASTRA TRAVEL: SartiNeos MarmarasToroniNikitiMetamorfozisKalamitsi itd.

DUNAVTURS: Sarti

MARKET TOURS: Nikiti

CLOCK: Neos Marmaras

ATLANTIC: Psakoudia

ARGUS TOURS: Neos Marmaras

TIM TRAVEL: Sarti

OKTOPOD: Sarti, Neos Marmaras, Metamorfozis, Nikiti

HELLENA: Sarti, Neos Marmaras, Nikiti

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA