AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

MALTA

Duboko plavo more u kontrastu sa obalom zlatno žute boje, praistorijski hramovi, skrivene uvale, litice sa kojih se pružaju pogledi na pučinu koji zaustavljaju dah - to je Malta.

Ostrva Malta, Gozo i Komino čine Malteški arhipelag koji se nalazi u Sredozemnom moru. Zbog specifičnog geografskog položaja kulturno nasleđe je spoj mnogih kultura koje su vekovima bile u dodiru sa Maltom. Direktan kontakt sa uzbudljuvim pričama njene istorije imaćete u glavnom gradu Valeta. Šarmiraće vas marina i šarolika arhitektura nastala kao rezultat različitih stilova, a na kraju jedan sklad i harmonija u kojoj cete uživati svakog dana. Prestonica Malte, stara 420 godina, dobila je ime po velikom majstoru Jean Paris De La Vallette. Harmonične mešavine stilova i kultura, Valeta je neodoljiva i zavodljiva.

Malta je za ronioce evropska destinacija broj jedan, što ide u prilog cinjenici da je more apsolutno fantastično. Obiđite najznačajnije lokalitete u pratnji vodiča: crkva Mosta Dome (treća po veličini kupola u Evropi), Ta`Qali – zanatsko selo, Mdina - šetnja kroz grad tišine, utvrđenje Rabat, Blue Grotto - plavu pećinu ili obiđete slikovito ribarsko selo Marsaxlokk...  Izlet do susednog ostrva Gozo i grada Viktorije, odlična je prilika da, na putu do mesta Cirkewa, upoznate Maltu.  

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

ARGUS: Malta

PLANA TOURS: Malta

 

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 39 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA