AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

KIPAR

Kipar je prelepa, ostrvska zemlja i najistočnije ostrvo u Sredozemnom moru. Nalazi se na UNESCO listi svetske baštine, zahvaljujući brojnim zdanjima koja su ostavština turbulentne i raskošne istorije Kipra. Toplo i osunčano ostrvo je oduvek bilo asocijacija na očaravajuće, peščane plaže, ali i na hotele sa odličnom uslugom i sadržajima. Kipar je idealno mesto za odmor, jer spaja kvalitetan smeštaj, prirodne lepote i istorijske lokalitete u jedno skladno, letnje putovanje.

Kipar je ostrvska država koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog mora, u neposrednoj blizini turske obale. Na ovom ostrvu još uvek su prisutni mnogi tragovi drevnih civilizacija – rimske, vizantijske i venecijanske. Ima veoma povoljan geografski položaj. Leži u istočnom Mediteranu, na raskrsnici tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike.S obzirom da je Kipar tipično mediteransko ostrvo, ima i tipičnu sredozemnu klimu. Sa oko 340 sunčanih dana godišnje, ovo je najosunčanija država u ovom delu sveta.

Svojom lepotom, bogatom istorijom, brojnim letovalištima i raznovrsnim plažama, Kipar svake godine privlači sve veći broj turista iz celog sveta, pružajući mogućnost sadržajnog odmora i provoda svim generacijama.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

BIG BLUE: Kipar

FILIP: Kipar

MEDITERANEO: Kipar

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 41 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA