LAST MINUTE PONUDE
Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019! Veliki izbor LAST MINUTE ponuda za LETO 2019!
   |   

HRVATSKA

Hrvatska je smeštena na raskršću između istoka i zapada, srednje Evrope i južnog Sredozemlja. Glavni grad Hrvatske je Zagreb. Hrvatska obiluje prirodnima lepotama, a izdvajaju se ostrva kojih je 1244, zatim nacionalni parkovi, parkovi prirode, spomenici pod zaštitom UNESCO, a svakako da je najveća dragocenost  i najozbiljnija konkurentska prednost Hrvatske u odnosu na ostale destinacije, deo Jadranskog mora na koji Hrvatska izlazi, a koji se smatra drugim najčistijim morem u Evropi.

Poseban je doživljaj, koji uključuje kako to iskustveno gosti kažu sva čovekova čula, da letovanje provedete u hotelima na nekom od hrvatskih ostrva poput Hvara, Lošinja, Krka, Brača... Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom i svi dodadatni sadržaji poput restorana, barova na plaži i poznatih klubava čine letovanje na hrvatkim ostrvima nezaboravnim.

Za one koji žele mirniji odmor, Istra može biti pravi izbor. Istarske pešcane plaže idealna su mesta i preporuka za letovanje u Hrvatskoj porodicama sa malom decom. More je ovde kristalno čisto, a Istra obiluje pešcanim plažama i slikovitim uvalama.

Obilazak Dubrovnika je poseban doživljaj i preporuka za one koji letovanje u Hrvatskoj žele da obogate kulturnim sadržajima i uživanjem u istorijskim spomenicima...

Letovanje u Hrvatskoj može biti prepuno raznolikih sadržaja u zavisnosti od afiniteta koji gosti imaju, ali svaki put iznova Hrvatska otkriva svojim gostima nešto novo u želji da joj se ponovo vrate.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 8 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA