AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

MAKEDONIJA - Ohrid

Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta. Tada se mali Ohrid, sa svojim kaldrmama i slikovitim crkvama, pretvara u živahno mesto prepuno zabave.

Postoji nekoliko prirodnih plaža i svaka od njih vam pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Gradište je plaža poznata po velikom broju mladih ljudi koji je posećuju i po muzici, dok su druge plaže više porodičnog karaktera i sa mirnijom atmosferom. Predivno jezero pogodno je kako za mlade koji će tamo naći brojna mesta za provod, tako i za porodice sa decom, koji će na Ohridu naći mesto za odmor. 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

DOLCE VITA: Ohrid

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 137 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA