AKTUELNE PONUDE
LETOVANJA *** ZIMOVANJA *** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ***
   |   

Crna gora

Crna Gora smeštena je na jugu Jadranskog mora. Nigde nećete naći, na tako malom prostoru, toliko prirodnog bogatstva, lepote, prirodnih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina – osim u Crnoj Gori.

Ujutru se možete probuditi na prekrasnoj obali Jadranskog mora, ručati na jezeru, a uveče uživati šetajući planinama Crne Gore. Ova zemlja vas neće ostaviti ravnodušnim. Njen doprinos svetskoj kulturnoj baštini je veliki. Hrišćanska, muslimanska, ilirska, vizantijska, turska i slovenska civilizacija ovde su se stopile čineći Crnu Goru raskrsnicom kulture i istorije.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

ARGUS: Crna Gora (sopstveni prevoz)

TRAVEL TRAVEL: Crna Gora

HALO TOURS: Budva

ATLANTIC: Barska rivijeraBoka KotorskaBudvanska rivijeraHercegnovska rivijeraUlcinjska rivijera

PLANA TOURS: Crna Gora

SAN MARCO: Bečići

HOLIDAY TRAVEL: Rafailovići (Vila Stojković)

RELAX: Crna Gora

LOVĆEN: Hotel Lovćen Sutomore

BANBUS: Budva

BIG BLUE: Budva - Hotel Park i Vile Hotela ParkHerceg Novi

OLYMPIC: Crna Gora

KONTIKI: Crna Gora

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 111 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA