AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

TURSKA – ANTALIJSKA REGIJA

Dobro došli u carstvo hedonizma i vrhunskog odmora u letovalištima Antalijske regije.

Čarter letovi, moderni aerodromi, brzi transferi do vrhunskih hotela, maksimalna zabava za sve uzraste,idealna šoping destinacija.

Zemlja četiri mora sa fantastičnom klimom i sezonom kupanja od aprila do oktobra.

Oni koji su sebi bar jednom priuštili leto(vanje) u Turskoj nazivaju je „rajskom zemljom za odmor“. Među srpskim ljubiteljima putovanja godinama unazad Turska i njena sjajna letovališta su hit destinacija. Idealna je za porodični odmor sa maksimalno dobrim odnosom cene i kvaliteta.

Moderni aerodromi (Antalija, Dalaman, Bodrum) kao i sjajna mreža puteva kojima su povezana brojna letovališta ove zemlje takođe čine Tursku kao turističku zemlju izuzetno atraktivnom.

U Antalijskoj regiji, uz Antaliju kao središtu regije, lepotom prirode i bogatstvom turističke ponude još se izdvajaju i Lara, Kemer, Belek, Side i Alanja...Plaže su prostrane, peskovite, vrhunski uređene, idealne za najmlađe članove porodice. Pored maksimalno komfornih hotela različitih kategorija i ultra modernih rizorta s bezbroj sadržaja za nezaboravan odmor dodatak za uživanje su i brojni prirodni i istorijski lokaliteti. 

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

1 A TRAVEL: Turska

BIG BLUE: Antalijska i Egejska regija

ARGUS: Antalijska i Egejska regija

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 48 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA