AKTUELNE PONUDE
*** LAST MINUTE PONUDE  ***  IZLETI *** METROPOLE *** AVIO KARTE *** KARTE ZA FLIX BUS *** PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE *** POMOĆ NA PUTU VOZZi
   |   

ZIMOVANJE - Austrija

Austrija je svetski poznata skijaška destinacija koja podrazumeva dobro uređene ski staze, odličnu ponudu hotela, pansiona i apartmana, vrhunske škole skijanja, wellness sadržaje, termalne banje, bogat après ski program i kompletnu organizaciju, koja je u Austriji uvek na visokom nivou. Sva skijališta su podeljena u tri regije: Tirol (Tyrol), Koruška (Kärnten) i Salcburg (Salzburg).

 Bez obzira da li tražite jednostavnije, široke staze za sporiju vožnju i dugačko zavijanje, ili strme staze kojima možete da jurite niz padinu, u ovom skijaškom raju ćete pronaći pravu stvar za sebe. Austrijska skijališta neće razočarati ni one koji više vole „free style“ skijanje u dubokom snegu. Smeštaj u Austriji odlikuju prostrani apartmani, odlični hoteli sa planinskim šarmom i odličnim spa centrima. S obzirom na blizinu Austrije i evropske autoputeve, vrlo brzo se stiže do svih skijališta ove regije. Bilo da ste skijaš ili samo želite da uživate u zimskoj idili, možete pronaći dovoljno sadržaja u bogatoj vanpansionskoj ponudi i tradicionalnom gostoprimstvu Austrije.

* Continental Travel posluje kao subagent (posrednik) i sarađuje sa svim vodećim organizatorima putovanja u našoj zemlji. Cene i uslovi plaćanja su isti kao kod organizatora. Za kompletnu ponudu aranžmana posetite nas u agenciji. Potrudićemo se da pronađemo putovanje koje najviše odgovara Vašim željama i mogućnostima.

Na linkovima ispod pogledajte deo ponude:

FILIP TRAVEL: Austrija

KONTIKI: Austrija

Posetilaca na sajtu

Ko je na mreži: 77 gostiju i nema prijavljenih članova

PRIJATELJI SAJTA