You are here:

SRBIJA

El. pošta Štampa PDF

Skijanje u Srbiji, pružiće vam nezaboravan provod i zabavu. Planine u Srbiji imaju mnogo da daju skijašima i ljubiteljima zimskih sportova i pružaju šansu i početnicima i vrhunskim skijašima. Pogodne su i za snowboard, motorne sanke, noćno skijanje... Izgrađene su nove moderne žičare na Kopaoniku, Staroj Planini, Zlatiboru... a postoje planovi za nova skijališta.

Ponuda skijanja u Srbiji je svake godine sve bolja. Ako se odlučite da vaš naredni zimski odmor provedete na nekom od domaćih ski centara, pronaći ćete mnoštvo hotela i apartmana smeštenih na samim skijalištima ili u okviru ski centara. Skijanje će vam pružiti nezaboravan užitak skijanja na odlično pripremljenim stazama uz nezaboravan provod, druženje i zabavu. Brojni kafići, restorani, dobra zabava i lepi predeli planina u Srbiji nude vam pravo zadovoljstvo. Posetite ih – doživite Sunce i dinamiku tokom dana i pravi provod tokom noći!

Verujemo da ćete među našom bogatom zimskom ponudom pronaći neke aranžmane i ski pakete po vašem ukusu, i da će vam skijanje (ili snowboarding) i ove zimske sezone pričiniti pravo zadovoljstvo i da ćete zaista uživati u svemu što vam pružaju skijališta u Srbiji.

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope.Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje. Zahvaljujući novom sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva više od 70% kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova.

Stara planina, je pod snegom je skoro pet meseci godišnje i predstavlja potencijal za duge staze za alpsko skijanje. Raskošna lepota Stare planine, osvaja i pleni, ne samo u toku zime, već u toku cele godine. Idealno je mesto za ljubitelje netaknute prirode, koji žele da otkriju neizmerna bogatstva ove planinske lepotice na istoku Srbije.

Zlatibor - Planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom. Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima, Zlatibor čine jednom od najposećenijih planina. Prosečna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su: Tornik sa 1496 mnv i Čigota 1422 mnv. Zlatibor ima prosečno 95 snežnih dana godišnje, a snežni pokrivač dostiže debljinu do 60 cm. Udaljenost od Beograda je 230 km.

 

******************************************
Continental Travel
Karađorđeva 13, lokal 4
26000 Pančevo
tel/fax: 013 334 500
mob: 063 341 490
email: [email protected]

PRIJATELJI